top of page

Det virket!

Vi har hatt et heftig smøre regime her etter vi fikk såkalte «konrona hender» der hendene var helt ruglete, klødde, tørre så de så helt hvite ut og var oppsprukket. Eksemet kom tilbake i full blomst! Selvfølgelig kommer sønnen min og sier ifra når det allerede er sprukket opp.

Jeg tror det er litt typisk gutter, de følger ikke med før de har skikkelig plager av det.

Vi har smurt etter hver håndvask + når det er gått litt tid uten vask. Smøre,smøre, smøre. og det ga heldigvis ganske raske resultater her! Nå er hendene myke. Det er noen sprekker enda, men de ser helt fine ut. Hendene er myke og gode. Puh, denne gangen slapp vi billig unna!

Vi har også sendt med krem på skolen som et ledd for å forebygge at hendene blir så tørre igjen, og det var ingen problem at han fikk smøre seg der! Hipp hurra for tilrettelegging. Kremen jeg brukte nå var denne 👇🏻👇🏻👇🏻

Vanligvis ville jeg brukt Canoderm, men siden hendene var så tørre, sprukne og såre brukte vi kremen under, nå som hendene er mye bedre går vi over til canoderm forebyggende.

(Bildet er lånt fra nettsiden til Cosmica med tillatelse)


Etter en liten uke med intens smøring ser hendene slik ut!

Disclaimer:

Jeg må påpeke at eksemhendene våre var såpass ille at jeg startet med intensiv fuktighet, men at den ikke var ille nok til at jeg startet med behov.

Det vil si at dette funket for OSS nå, det er ikke nødvendigvis at dette er riktig for andre.

Har du eksem du ikke får under kontroll, kontakt lege for riktig behandling.

Det var også en periode i livet der det ikke holdt med fuktighetskrem, hvor vi brukte mye kortison.

Vi fulgte da behandlingsplanen vi fikk av legen vår.

Vi fikk tatt dette før vi måtte starte med kortison - denne gangen.

Det er vi glade for, ikke fordi vi er redde for kortison - da jeg mener dette er en god behandling for Atopisk eksem, men fordi behandlingen ble mindre omfattende.82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page